Studentenverenigingen

Haal meer uit je studententijd en sluit je aan bij een studentenvereniging!

Naast je studie wil je natuurlijk ook zo veel mogelijk genieten van je studentenleven. De Zwolse studentenverenigingen helpen je om nieuwe mensen te leren kennen en om een waardevol netwerk op te bouwen.

Algemene studentenverenigingen

ZHTC

Hier leer je mensen kennen van verschillende opleidingen: dé manier om alvast aan je netwerk te werken. ZHTC beschikt over een eigen sociëteit waar we wekelijks activiteiten worden georganiseerd.
www.zhtc.nl

Eudaimon
Studievereniging Eudaimon is de studievereniging van de Katholieke Pabo Zwolle. Binnen de pabo organiseert de vereniging verschillende studiegerelateerde activiteiten, maar ook buiten de pabo organiseren ze vele activiteiten.
www.eudaimoin.nl

Gumbo Millennium

Gumbo Millennium is een vereniging waar een student zich niet snel zal vervelen. Naast leuke feesten, spel-/film-avonden of uitstapjes, zoeken onze leden elkaar op voor de studie. Want deze vereniging is er ook om kennis met elkaar te delen.
www.gumbo-millennium.nl

Oikos Nomos
S.V. Oikos Nomos is de algemene studentenvereniging van Zwolle. S.V. Oikos Nomos zorgt voor een supergave studententijd voor iedereen!
www.oikosnomos.nl

ZSR Boreas

De Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas combineert sport en gezelligheid. Boreas is een algemene vereniging, er zijn hier dan ook veel verschillende studies vertegenwoordigd.
www.zsrboreas.nl

Opleidingsgerelateerde studentenverenigingen

Vestuvalo
Vestuvalo is de studentenvereniging van de Calo. Na een dagje leren en sporten op school heb je meestal wel zin in een goed gesprek en een lekker biertje en dit kan bij Vestuvalo! www.studentenverenigingvestuvalo.nl

Waltertje
S.V. Waltertje is de studentenvereniging voor journalisten, en Waltertje is als een journalist: enthousiast, nieuwsgierig, actief en altijd in voor een feestje. www.waltertje.nl

Vitae
Vitae is Latijn voor ‘leven’ en deelname aan de activiteiten is het een verrijking en uitbreiding op je studie. Contact: Twitter: @svVitae Facebook: /StudieverenigingVitae